Selamat datang ke Components-Mart.com
Melayu

Pilih Bahasa

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Batal
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Rumah > permohonan > Perlindungan Data & Penyelesaian Keselamatan untuk
Jenama HotLebih banyak
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Perlindungan Data & Penyelesaian Keselamatan untuk Pusat Data

Keselamatan. Prestasi. Skalabiliti. Kebolehpercayaan.

Melindungi infrastruktur rangkaian dan sistem penyimpanan adalah kritikal, kini lebih dari sebelumnya. Penyelesaian IO dan RAID Microsemi yang menampilkan penyulitan data berasaskan pengawal (CBE) dan FPGA boot selamat menyediakan arsitek pusat data dengan infrastruktur pelayan dan penyimpanan yang paling selamat dan boleh dipercayai. 

Microsemi menawarkan portfolio utama industri termasuk penyelesaian untuk kepercayaan sistem dengan penyelesaian boot FGPA kami yang selamat, dan penyelesaian perlindungan dan keselamatan data yang mantap untuk data-in-motion, data-in-use, dan data-at-rest dalam persekitaran pusat data. Portfolio teknologi kami memudahkan masa dan jalan ke pasaran dengan penyelesaian yang disesuaikan dengan keselamatan, platform, prestasi, dan keperluan perniagaan yang unik organisasi. 

Penyulitan Data Berasaskan Pengawal

Smart Storage Solutions for Data Center | MicrosemiMicrosemi adalah peneraju yang terbukti dalam penyulitan berasaskan pengawal dengan tonggak sejarah sejak tahun 2008, apabila kami memperkenalkan penyelesaian penyulitan berasaskan pengawal yang pertama di industri untuk pusat data. Kami telah menyampaikan pelbagai inovasi dan silikon silikon dan permulaan industri sejak itu, seperti sokongan penyulitan stack pintar dalam RAID, bersama-sama dengan pelabuhan tinggi pertama industri 12 Gbps SAS ROC dengan penyulitan dan HBA yang disyorkan enkripsi pertama industri.

Hari ini, Microsemi menawarkan penyulitan berasaskan pengawal pada kedua platform Smart Storage (maxCrypto) untuk pasaran Server  dan pada Platform Tachyon (storClad) untuk pasaran Sistem Penyimpanan.

Selain daripada keperluan kuasa yang lebih rendah dan TCO yang lebih rendah, enkripsi berasaskan pengawal menawarkan beberapa kelebihan terhadap penyulitan berasaskan pemacu termasuk:

 • Kelebihan Senibina:  Menyokong semua media cakera SAS atau SATA (HDD, SSD), termasuk peranti warisan. Teknologi CBE Microsemi membolehkan beratus-ratus kekunci unik per pemacu (beribu-ribu kunci setiap pelayan) yang membolehkan kes penggunaan yang lebih fleksibel seperti pengguna segera memadam dalam aplikasi pelbagai guna. Penyelesaian CBE Microsemi juga menangani lubang keselamatan dengan memastikan 100% data pada pemacu boleh disulitkan serta semua data antara pemacu dan pengawal serta data dalam cache pengawal RAID. Di samping itu, penyulitan berasaskan pengawal adalah OS bebas dan ujian pematuhan boleh dicapai pada tahap penyesuai untuk pelbagai jenis konfigurasi.
 • Skalabiliti: Menggunakan pendekatan berasaskan pengawal untuk penyulitan data menyampaikan penyelesaian Enterprise yang terbaik. Keupayaan untuk berjalan pada kadar talian melindungi prestasi pusat data anda. Pengurusan kunci tempatan atau jauh memastikan keselamatan data anda dengan penyulitan XTS-AES 256-bit dan pematuhan FIPS 140-2.
 • Kelebihan Operasi: Penyulitan data berasaskan pengawal tidak memerlukan SKU pemacu khas untuk diurus, layak dan disokong. Semua alat pengurusan piawai beroperasi di seluruh penyelesaian penyulitan berasaskan pengawal kami.

 

Penyelesaian Boot Pusat Data

Walaupun langkah-langkah keselamatan yang mantap untuk melindungi data dalam gerakan, data dalam penggunaan dan data-di-berehat adalah asas kepada keselamatan sistem tertanam, mewujudkan akar amanah perkakasan adalah sama pentingnya. Di pusat data, menambah FPGA boot selamat untuk CPU kawalan menyediakan cara untuk memastikan keaslian platform yang mendasarinya, menguruskan kunci dengan selamat dan menyediakan tindak balas anti-pelindung yang kuat untuk melindungi daripada akses fizikal yang tidak dibenarkan dan kejuruteraan terbalik. 

Microsemi adalah peneraju dalam keselamatan sistem tertanam dan penyelesaian penyimpanan pintar, dengan sejarah kepimpinan pasaran dalam penyulitan data berasaskan pengawal dan portfolio lengkap berdasarkan timbunan bersatu. Terokai penyelesaian boot selamat kami untuk pusat data.

 

Penyelesaian Teknologi Terbukti

Perlindungan Data dan Penyelesaian Keselamatan untuk Pusat Data

Membina rekod prestasi kepimpinan teknologi kami, penyelesaian semikonduktor Microsemi yang inovatif dan penyelesaian perisian untuk meningkatkan prestasi infrastruktur pusat data dan membolehkan perkhidmatan generasi seterusnya mengubah rangkaian yang menyambung, menyimpan, dan bergerak data besar.

Pengendali media SAS / SATA dan NVMe berkepadatan tinggi, berprestasi tinggi, dan berkuasa rendah Mikrosemi membolehkan penyelesaian penyimpanan isipadu atau halaju bagi pusat data yang berbeza. 

Flashtec NVRAM Drives adalah penyelesaian PCI-Express® NVRAM berdasarkan pengawal NVMe paling maju di pasaran. Keluarga ini memberikan tahap prestasi baru ke hierarki memori / penyimpanan, mengantar sistem penyimpanan OEM, aplikasi awan, dan penyedia perkhidmatan ke era memori penyimpanan kelas.

Fabrik SAS, PCIe, dan Ethernet Microsemi membolehkan skalabiliti sistem penyimpanan yang melampau. Kain kami ditemui dalam arsitektur skala rak terkemuka di mana pengasingan sumber media dan CPU mewujudkan reka bentuk yang sangat optimum.

 Adaptec Microsemi Adaptec SAS / SATA Adapter Bas Host adalah penyelesaian yang ideal untuk sistem storan berasaskan pelayan yang memerlukan jalur lebar maksimum dan sambungan I / O, kuasa rendah, dan kebolehpercayaan yang tinggi. Penyesuai SAS / SATA kami memenuhi keperluan storan dari peringkat kemasukan kepada aplikasi pangkalan data yang paling lapar dan lapar, dan kad expander kami menawarkan pilihan penyambungan / peminat berskala untuk pemacu tambahan apabila digunakan bersamaan dengan penyesuai SAS RAID atau HBA SAS.

Pengendali Flashtec NVMe mempunyai enjin penyulitan XTS-AES dan fungsi pengurusan utama (AES Key Unwrap, TRNG), yang membolehkan penyulitan enkripsi berasaskan pengawal (CBE) atau penyulitan penyulitan kendiri (SED) untuk penyulitan data pada rehat. FGPA boot selamat kami memastikan pemuat boot selamat untuk logam terdahulu atau persekitaran maya. MACsec PHYs digunakan untuk penyulitan rangkaian akhir-ke-akhir.

Penyelesaian teknologi yang terbukti kami menyokong penyimpanan yang ditakrifkan perisian (SDS), replikasi segerak, stamping masa, atau analisis rangkaian (pengesanan mikroburst).