Selamat datang ke Components-Mart.com
Melayu

Pilih Bahasa

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Batal
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Rumah > Syarat Penggunaan
Jenama HotLebih banyak
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Syarat Penggunaan

Syarat-syarat penggunaan Components-Mart.com:


Perjanjian ini memperincikan terma dan syarat www.Components-Mart.com, jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi kami!

Sila baca istilah penggunaan dan pernyataan privasi ini dengan teliti sebelum anda mendaftar di Komponen-Mart.com.once anda berjaya mendaftar, menasihatkan anda membaca, bersetuju dan menerima semua terma dan syarat dari segi penggunaan dan pernyataan privasi. kami akan menerbitkan versi terkini di Components-Mart.com, jika kami menukar pernyataan ini. semua kandungan perjanjian akan berkuatkuasa pada tarikh penerbitan. jika anda tidak bersetuju dengan semakan ini, anda perlu menamatkan hubungan dengan Components-Mart.com.

1, PENDAFTARAN PENGGUNA:

1), Kelayakan Pengguna:
Semua Pengguna Components-Mart.com mestilah Syarikat atau individu yang boleh menandatangani kontrak mengikat undang-undang omnibus di bawah undang-undang. Tolong jangan gunakan perkhidmatan kami jika anda tidak layak. Anda tidak boleh memindahkan atau menjual akaun Components-Mart.com anda. Components-Mart.com berhak untuk menggantung atau menamatkan akaun anda mengikut kehendak mereka.
2), Bahan penulisan:
Semua pengguna mesti memberikan maklumat peribadi yang sah kepada COMPONENTS-CENTER.COM, untuk memastikan perniagaan biasa. Jika sebarang perubahan, sila maklumkan dan kemas kini ke Components-Mart.com dengan segera.
Semua Pengguna Components-Mart.com bersetuju untuk menerima e-mel dan mesej daripada rakan komponen Components-Mart.com atau Components-Mart.com.

2, PRIVASI:

Components-Mart.com mempunyai pernyataan privasi yang digunakan untuk semua pengguna termasuk perjanjian pengguna. Anda harus membaca dan menerima kenyataan privasi untuk menggunakan Components-Mart.com apabila anda mendaftar, dan anda akan tertakluk kepada kekangan mengikut peraturan (dan Components-Mart.com sebarang pernyataan privasi versi terkini) dalam tempoh Components-Mart. pengguna com.
 • 1), sebelum anda diluluskan, mengenai semua maklumat data pengguna, nama sebenar, alamat, alamat e-mel, maklumat kenalan .. etc. Components-Mart.com tidak akan digunakan untuk sebarang tujuan lain.
 • 2), Gunakan maklumat bukan peribadi. Components-Mart.com akan mengumpulkan maklumat bukan peribadi melalui alamat IP, termasuk sifat Pelayar, jenis sistem operasi, nama domain ISP yang menyediakan perkhidmatan akses, dan lain-lain. Untuk mengoptimumkan halaman skrin komputer. Components-Mart.com juga membuat statistik aliran pengguna dan meningkatkan pengurusan dan perkhidmatan dengan mengumpul maklumat di atas.
 • 3), Keselamatan data peribadi. Components-Mart.com akan melindungi maklumat data peribadi anda oleh peralatan kawalan menggunakan pelayan selamat.
 • 4), Pendedahan data peribadi dan sekatan. Components-Mart.com akan memberikan maklumat data peribadi mengikut permintaan jabatan operasi undang-undang atau dengan tujuan tujuan keselamatan awam, apabila kerajaan memintaComponents-Mart.com untuk mendedahkan maklumat data peribadi mengikut prosedur statutori. Components-Mart.com tidak bertanggungjawab di bawah keadaan sedemikian. Apabila memenuhi syarat-syarat berikut, Komponen-Mart.com akan menggunakan maklumat peribadi di luar jangkauan yang perlu: Kami telah mendapat kelulusan anda, undang-undang dan prosedur yang berkaitan meminta Komponen-Mart.com untuk memberikan maklumat data pengguna.

3, PERDAGANGAN:

Semua pengguna apabila membeli mesti mematuhi syarat berikut:
 • 1) Pengguna mesti mematuhi semua undang-undang, peraturan, peraturan dan undang-undang tempatan yang terpakai apabila menggunakan perkhidmatan dan pembelian Components-Mart.com. Anda juga perlu memastikan untuk mematuhi terma penggunaan dan pernyataan privasi ini termasuk semua terma dan peraturan dokumen di atas.
 • 2), Anda diwajibkan untuk menyelesaikan transaksi dengan Components-Mart.com apabila anda membeli, kecuali untuk perniagaan yang dilarang oleh segi penggunaan dan undang-undang. Sebaik sahaja anda membuat pesanan, anda akan menerima terma dan syarat yang terkurung dalam perihalan barang, selagi syarat perniagaan ini sah dan di bawah perjanjian ini.
 • 3), Pengiklanan, senarai harga dan pernyataan di Components-Mart.com bukan tawaran. Kami berhak untuk mengimbas kembali maklumat dari satu sisi, apabila Components-Mart.com mengetahui nombor bahagian dan PO adalah jelas salah atau di luar stok. Components-Mart.com berhak untuk membeli sekatan qty. Apabila anda membuat pesanan, anda juga mengakui bahawa anda berada di usia undang-undang untuk membeli barangan ini, dan anda bertanggungjawab ke atas kesahihan semua maklumat yang anda berikan dalam perintah itu.
 • 4), harga produk dan ketersediaan akan ditentukan di laman web ini. Maklumat jenis ini akan dikemas kini pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan. Caj penghantaran akan diselesaikan secara berbeza mengikut kaedah penghantaran yang berbeza yang anda pilih. Jika ada kemalangan, contohnya, harga pembekal meningkat, perubahan VAT, atau kesilapan sistem Components-Mart.com, semua alasan yang menyebabkan untuk menyemak harga selepas pengesahan pesanan, Components-Mart.com akan menghantar e-mel atau panggilan untuk memaklumkan maklumat ini, anda boleh memutuskan samada membatalkan pesanan atau tidak.

4, PERKHIDMATAN KUALITI DAN SELEPAS:

1), Rujuk kepada perkhidmatan selepas jualan.
2), Kualiti produk.
Komponen-produkMart.com akan mematuhi sepenuhnya standard kerajaan dan profesional. Jika tanpa piawaian sebelumnya, kami akan melaksanakan mengikut standard pengeluar, jika tanpa semua piawaian di atas, pelanggan boleh membincangkan dan membuat keputusan di antara Components-Mart.com. Sebarang masalah kualiti atau standard produk, pengguna boleh meminta untuk kembali atau menggantikannya.

5, KESELAMATAN WEBSITE:

Anda akan menerima bahawa anda tidak boleh memasuki laman web dengan sebarang jenis robot, perisian Spider atau Refresh untuk sebarang tujuan tanpa kebenaran KomponenMart.com dalam bentuk tulis.
Di samping itu, anda bersetuju bahawa anda tidak akan:
 • 1), Sebarang tingkah laku yang tidak munasabah dan tidak seimbang yang boleh membebankan laman web Komponen -Mart.com dengan (menentukan kebijaksanaan Komponen-Mart.com).
 • 2), tanpa kebenaran menulis Komponen-Mart.com, menukar, menyalin, memindahkan, membuat Kerja yang dihasilkan, mengedarkan atau memaparkan di Laman Web (kecuali maklumat peribadi anda).
 • 3), Mengganggu atau cuba mengganggu operasi normal laman web atau apa-apa pemprosesan tindakan di web.
 • 4), Gunakan sebarang kandungan yang dilarang oleh undang-undang dan peraturan yang berkaitan.
 • 5), Gunakan mana-mana virus, kuda Trojan, virus cacing, timebomb, bot batalkan, telur Paskah, spyware atau program komputer lain yang boleh merosakkan, menyemak, memadam, merosakkan, memintas rahsia, kontrak atau mengambil alih untuk menggunakan mana-mana sistem, atau maklumat peribadi.

6, KENYATAAN HAK HARTA INTELEKTUAL:

Hak cipta, paten, tanda dagangan, rahsia perdagangan dan semua hak yang ditawarkan oleh Components-Mart.com semuanya dimiliki oleh Components-Mart.com. tanpa izin dari Components-Mart.com, sesiapa pun atau ahli boleh mengunduh, menyalin, menghantar, menyemak, dan mengedit. Jika tidak, hendaklah bertanggungjawab sepenuhnya. Components-Mart.com memiliki hak untuk mengingati pelayan data Components-Mart.com apabila pengguna menggunakan perkhidmatan tersebut.

7, PENAFIAN:

Components-Mart.com bertanggungjawab untuk menawarkan sokongan teknikal memastikan laman web dalam rangka kerja, Cuba untuk mengelakkan gangguan perkhidmatan, atau had masa Interrupt dalam masa yang singkat, pastikan pengguna boleh berurusan dengan internet dengan lancar. Tetapi disebabkan oleh force majeure atau sebab-sebab lain yang tidak dapat dikawal, membuat kemalangan laman web atau tidak dapat digunakan, mengakibatkan beberapa rekod, mesej atau maklumat yang hilang, Components-Mart.com tidak bertanggungjawab: dan mana-mana pengguna menawarkan salah atau tidak lengkap dan hasil maklumat palsu untuk tidak menggunakan servis Components-Mart.com atau mengalami kehilangan yang lain, Components-Mart.com tidak bertanggungjawab.

8, LAIN-LAIN

Perjanjian ini dalam semua aspek ditadbir oleh undang-undang Hong Kong. Laman web ini semua pengguna tidak boleh ditarik balik pemegang Components-Mart.com terletak di bawah bidang kuasa mahkamah dan mahkamah tertinggi. Ketentuan-ketentuan dalam perjanjian ini dapat dipisahkan, Jika ada ketentuan dalam perjanjian ini diperintah sebagai tidak sah atau tidak dapat diterapkan, ketentuan tersebut dapat dihapuskan dan ketentuan yang tersisa akan dilaksanakan.